06 - 11 28 65 37 | info@vormvanreclame.nl


 • welkom
 • Wie zijn wij?

  Wij zijn jong, creatief, vol nieuwe ideëen!
  Bouwen logo's, merken, huisstijlen, websites en alles wat daar bij hoort.
  Zin in een bakje koffie?

  Neem contact op
 • Complete identiteit voor Het Wroetvarken

  Logo, flyers, infographics, illustraties, webdesign, beursmateriaal...enz.


 • welkom

Icon webdesign vorm van reclame vaassen Groen Tekengebied 1

Privacyverklaring

Vorm van Reclame neemt de privacy van haar klanten heel serieus. In het kader van de dienstverlening, wanneer u diensten van Vorm van Reclame afneemt of anderszins contact heeft met Vorm van Reclame, legt Vorm van Reclame gegevens vast. Vorm van Reclame gebruikt je gegevens voor de uitvoering van de overeenkomst en haar dienstverlening. Hierbij tracht Vorm van Reclame rekening te houden met voorkeuren.

Persoonsgegevens
Om meer service te kunnen bieden vraagt Vorm van Reclame uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze informatie is alleen beschikbaar voor de medewerkers van Vorm van Reclame. De gegevens worden slechts in het kader van onze bedrijfsvoering gebruikt en worden niet langer bewaard dan nodig is voor een goede bedrijfsvoering of dan wettelijk is toegestaan.
Indien je een product of dienst via Vorm van Reclame bestelt kan het nodig zijn dat deze gegevens worden doorgegeven aan een relatie van Vorm van Reclame, bijvoorbeeld de aanvraag van een domeinnaam bij de SIDN. In zulke gevallen zijn deze relaties niet gerechtigd om deze gegevens voor enig ander doel te gebruiken.

Logfiles
De servers van Vorm van Reclame houden logfiles bij. Vorm van Reclame gebruikt deze gegevens voor het traceren en oplossen van problemen met betrekking tot de verbinding, het plannen van de netwerkcapaciteit, het configureren van het platform en het voorkomen en signaleren van misbruik.

Vrijgeven informatie
Bij het beschermen van je gegevens zullen wij de uiterste zorg betrachten. Vorm van Reclame zal jouw gegevens nooit aan derden verkopen of ter inzage aanbieden. Toch kunnen we geacht worden op last van justitiële vordering conform wettelijke verplichtingen de gegevens te verstrekken.

Vorm van Reclame zal gegevens vrijgeven:
als zij daartoe wettelijk wordt verplicht, ofin geval van dringende en gewichtige redenen, voor zover de persoonlijke levenssfeer van de relatie daarmee niet onevenredig wordt geschaad.als een dusdanige betalingsachterstand is opgelopen en Vorm van Reclame op basis van administratieve procedures genoodzaakt is de inning over te laten aan een incassobureau.

Google Analytics
Op de site gebruiken wij Google Analytics om de werking van de site te kunnen analyseren en om het rendement van verkeersbronnen te kunnen meten. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven.

E-mail
Vorm van Reclame zal geen kennis nemen van de inhoud van de inkomende en uitgaande e-mailberichten van haar klanten. Vorm van Reclame neemt de redelijkerwijs mogelijke technische en organisatorische maatregelen ten behoeve van de veiligheid en beveiliging van het netwerk en persoonsgegevens.

Wijzigen persoonsgegevens
Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de gegevens die door jou zijn opgegeven. Indien je vragen hebt over ons privacybeleid of je gegevens wil wijzigen of opvragen, kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contact opnemen met 06-11286537. Eventuele wijzigingen in het Vorm van Reclame Privacybeleid zullen tijdig onder je aandacht worden gebracht.

kennismaken-01

Contact | Bel of mail ons.

Vorm Van Reclame
Marrinda Herms
Emsterweg 57
8171 PH Vaassen

06-11286537

info@vormvanreclame.nl