Illustraties, brochures, posters, flyers/ conceptcreatie voor De Kinderbelevingspaden in Epe

Voor De Kinderbelevingspaden in Epe hebben wij de vormgeving voor het totale concept verzorgd van logo, brochure, illustraties tot aan folders, flyers en borden.

Stichting Promotie Gemeente Epe | VVV Epe heeft samen met Brasserie Floor, RCN Vakantiepark de Jagerstee en Pannenkoekenrestaurant De Ossenstal de drie Kinderbelevingspaden ontwikkeld.

De Kinderbelevingspaden ’t Eperholt bestaan uit drie verschillende paden van ongeveer 3 kilometer met verschillende thema’s. Je kan op de routes allerlei avonturen beleven en veel leren over de natuur. Edelherten, everzwijnen, vogels en ook andere dieren; ze komen allemaal voorbij. Soms zie je de dieren zelf, maar meestal vind je de bewijzen dat ze zijn geweest. De 3 routes starten bij: Pannenkoekenrestaurant De Ossenstal, Brasserie Floor en RCN Vakantiepark de Jagerstee.

De routes zijn vrij te wandelen maar met de aanschaf van ‘het belevingspakket’ zijn de routes nog leuker en bovendien bijzonder leerzaam! Dit pakket bestaande uit een opdrachtenboekje, verrekijker, loeppotje en pen is te koop bij: Brasserie Floor, RCN Vakantiepark de Jagerstee, Pannenkoekenrestaurant De Ossenstal en VVV Epe.

Voor meer info ga naar: www.vvvepe.nl

Conceptontwikkeling
Logo
Brochure
Flyers
Posters
Borden
Illustraties
Plattegronden
Borden
Uitnodiging
Social Media Posts

Wilt u ook een concept laten vormgeven? Neem contact op met Vorm van Reclame!

Contact | mail ons.

Vorm Van Reclame
Emsterweg 57
8171 PH Vaassen

info@vormvanreclame.nl