Over ons / Marrinda Herms

Marrinda herms profiel rond 01 01Vorm Van Reclame is opgericht door Marrinda Herms in 2011. Na het succesvol afronden van een opleiding als grafisch vormgever en 9 jaar in loondienst te zijn geweest bij een reclamebureau in Harderwijk als grafisch vormgever/webdesigner, was het tijd om in de regio Epe/Vaassen een no nonsense reclemebureau op te starten.

"Nu, ruim 7,5 jaar verder word ik er nog steeds blij van om mijn klanten succesvol te laten zijn d.m.v. een ontwerp wat ik heb gemaakt." - Marrinda Herms

Wij bedenken en ontwerpen creatieveen doelgerichte communicatie voor mooie bedrijven, groot en klein. Wij zijn sterk in het ontwerpen van logo's en huisstijlen tot websites en het ontwikkelen hiervan. Maar wij maken ook reclamecampagnes om bijvoorbeeld uw product of dienst aan de man te brengen. Creatief, duidelijk, mooi en functioneel, geheel naar uw wensen. Door prettige samenwerkingen met een fotograaf, tekstschrijver, programmeur en drukkerij kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. Vorm van Reclame is uw aanspreekpunt van ontwerp t/m oplevering!

• Grafisch ontwerp / huisstijlontwikkeling

Uw huisstijl is een belangrijk communicatiemiddel tussen u en uw relaties en zorgt ervoor dat u zichtbaar bent voor het publiek. Wie bent u? Wat doet u? Wat is uw visie? Wie is uw doelgroep? Dit zijn een aantal vragen waarop een antwoord gevonden moet worden om zo een passende huisstijl voor u te kunnen ontwerpen. Een huisstijl bestaat uit een naam, logo, typografie (lettertypes), vorm- en beeldkeuze. Deze elementen vormen de basis van uw huisstijl en worden consistent doorgevoerd in verschillende huisstijldragers zoals brochures, folders, flyers, magazines, belettering, enz.

• Webdesign / websites

Vorm van reclame vaassen

Vorm van Reclame bedenkt, ontwerpt en bouwt uw website! Responsive, geschikt voor tablet, pc en mobiel. Niet alleen een goed uitziende, maar ook een gebruiksvriendelijke en functionele website.Uw website moet ervoor zorgen dat de opdrachten binnenstromen en dat de klant een duidelijk en goed beeld van uw bedrijf en diensten krijgt. Behalve een mooi ontwerp zijn de

 navigatie, vindbaarheid en klantvriendelijkheid zeer belangrijk. Uw klanten moeten binnen een paar seconden kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn. Wij beginnen door te bekijken wat voor een website het beste bij u past. Vervolgens maken wij een overzichtelijke structuur en gebruiken wij onze creativiteit om de nodige informatie zo aantrekkelijk mogelijk weer te geven binnen de huisstijl van uw bedrijf.

• Reclamedrukwerk

Drukwerk laat zien wie je bent! Nadat wij voor u een huisstijl of diverse middelen hebben ontwikkeld, laten wij het voor u drukken. Zo simpel is het! Wij werken samen met verschillende drukkerijen waardoor wij de prijzen scherp kunnen houden.

Wij proberen het duidelijk te houden, voor onszelf, maar ook voor u. U weet wat u van ons kan verwachten door duidelijke afspraken over de prijs, omvang en deadline. Wij luisteren naar uw wensen en op basis daarvan gaan wij aan de slag. 

Vorm van Reclame streeft naar een langlopende samenwerking en plezier in het maken en bedenken van creatieve en technische oplossingen.

Nieuwsgierig naar ons werk?

Bent u op zoek naar een ontwerp voor uw bedrijf, een nieuwe website of huisstijl? Neem contact met ons op.

Contact | mail ons.

Vorm Van Reclame
Emsterweg 57
8171 PH Vaassen

info@vormvanreclame.nl