06 - 11 28 65 37 | info@vormvanreclame.nl


  • welkom
  • Wie zijn wij?

    Wij zijn jong, creatief, vol nieuwe ideëen!
    Bouwen logo's, merken, huisstijlen, websites en alles wat daar bij hoort.
    Zin in een bakje koffie?

    Neem contact op
  • Complete identiteit voor Het Wroetvarken

    Logo, flyers, infographics, illustraties, webdesign, beursmateriaal...enz.


  • welkom

Icon webdesign vorm van reclame vaassen Groen Tekengebied 1
Webdesign

Vorm van Reclame ontwerpt en bouwt functionele en gebruiks-vriendelijke websites. Geheel responsive, geschikt voor tablet, pc en mobiel!

Lees meer

Icon logo huisstijl vorm van reclame vaassen Groen Tekengebied 1 Tekengebied 1
Logo | Huisstijl

Een krachtig en herkenbare huisstijl geeft uw bedrijf een professionele uitstraling. Een huisstijl welke bij u past en iets vertelt over uw bedrijf. Daar zorgen wij voor!

Lees meer

Icon concept creatie vorm van reclame vaassen Groen Tekengebied 1 Tekengebied 1 Tekengebied 1
Concept | Creatie

Vorm van Reclame ontwikkelt voor u een compleet concept. Van idee naar website, folders, flyers, social media promotie, brochures, belettering…

Lees meer

Icon vormgeving vorm van reclame vaassen Groen Tekengebied 1 Tekengebied 1 Tekengebied 1 Tekengebied 1
Vormgeving | DTP

Of het nu gaat om een brochure, verpakking, magazine of infographic, Vorm van Reclame verzorgt het totale traject, van ontwerp tot en met het drukwerk.

Lees meer

Wij bedenken en ontwerpen creatieve en doelgerichte communicatie voor mooie bedrijven, groot en klein.
Wij zijn trots op ons werk en dat laten wij graag aan u zien!

Privacyverklaring

Vorm van Reclame Vorm van Reclame, gevestigd aan Emsterweg 57 8171 PH Vaassen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
http://www.vormvanreclame.nl Emsterweg 57 8171 PH Vaassen 0031611286537

Persoonsgegevens die wij verwerken
Vorm van Reclame verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een
overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Locatiegegevens
- Gegevens over jouw activiteiten op onze website
- Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of
voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om
zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming
persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Vorm van Reclame verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Om goederen en diensten bij je af te leveren
- Vorm van Reclame analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw
voorkeuren.

Geautomatiseerde besluitvorming
Vorm van Reclame neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Vorm van Reclame bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de wettelijke bewaartermijn voor facturen van zeven jaar.

Delen van persoonsgegevens met derden
Vorm van Reclame verkoopt of deelt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor
eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Vorm van Reclame blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Vorm van Reclame gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand datbij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking
in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Vorm van Reclame en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat
betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde
organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming
of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Vorm van Reclame wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Vorm van Reclame neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste
openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem
dan contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

kennismaken-01

Contact | Bel of mail ons.

Vorm Van Reclame
Marrinda Herms
Emsterweg 57
8171 PH Vaassen

06-11286537

info@vormvanreclame.nl

Marrinda herms profiel rond 01 01