06 - 11 28 65 37 | info@vormvanreclame.nl

  • Mijn naam is Marrinda Herms

    Ondernemer, en grafisch ontwerpster met oog voor kwaliteit. Persoonlijk en professioneel! Mijn kracht is om uw bedrijf zichtbaar te maken door een duidelijk en origineel ontwerp. Dit ontwerp ontwikkel ik door in een huisstijl, website, advertentie, brochure...en drukwerk...ofwel full service!

    Neem contact op

Over ons

Vorm van reclame vaassenVorm Van Reclame is opgericht in 2011 door Marrinda Herms en ontwerpt creatieve en doelgerichte communicatie voor kleine en grote ondernemers. Sterk in het ontwerpen van logo's en huisstijlen tot websites en het ontwikkelen hiervan. Creatief, duidelijk, mooi en functioneel, geheel naar uw wensen. Door prettige samenwerkingen met een fotograaf, tekstschrijver, programmeur en drukkerij kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. Vorm van Reclame is uw aanspreekpunt van ontwerp t/m oplevering!

• Grafisch ontwerp / huisstijlontwikkeling

Logo's, huisstijlen, brochures, folders, flyers, magazines, enz.

• Webdesign / websites

Ontwerp & bouw van informatieve websites tot websites d.m.v een CMS. Responsive, geschikt voor tablet, pc en mobiel.

• Reclamedrukwerk

Door samenwerking met verschillende drukkerijen kunnen wij de prijzen scherp houden.

Wij proberen het duidelijk te houden, voor onszelf, maar ook voor u. U weet wat u van ons kan verwachten door duidelijke afspraken over de prijs, omvang en deadline. Wij luisteren naar uw wensen en op basis daarvan gaan wij aan de slag. 

Vorm van Reclame streeft naar een langlopende samenwerking en plezier in het maken en bedenken van creatieve en technische oplossingen.

Nieuwsgierig naar ons werk?

Bent u op zoek naar een ontwerp voor uw bedrijf, een nieuwe website of huisstijl? Neem contact met ons op.

kennismaken-01

Contact

Vorm Van Reclame
Marrinda Herms
Emsterweg 57
8171 PH Vaassen

06-11286537

info@vormvanreclame.nl